Onderhoud is essentieel voor een goede werking van de auto. De onderdelen van een auto slijten door het gebruik en de vloeistoffen raken op. Tijdens een onderhoudsbeurt wordt de auto gecontroleerd op verschillende punten en indien nodig gerepareerd. Zo voorkomt u problemen onderweg. U gaat dus gegarandeerd weer veilig op weg!
check

 

Accu controleren
Accu controleren
Een goede accu zorgt voor de juiste stroomvoorziening. Start de auto slecht? Laat de accu vervangen, voordat hij u in de steek laat.
Airco onderhoud
Airco onderhoud
Houdt de airco uw auto op de juiste temperatuur? Ontwasemt de airco de autoruit slecht? En blaast hij nog frisse lucht? Doe de Airco Check.
APK
APK Keuring
De APK is er voor uw veiligheid, die van anderen en beschermt het milieu. Laat de verplichte keuring dus op tijd uitvoeren. Anders loopt u ook de kans op een boete.
Autobanden service
Autobanden service
U kunt bij ons terecht voor alle zaken betreffende uw banden en velgen. Wij verkopen alle merken banden, zowel nieuw als gebruikt.
Bandenhotel
Bandenhotel
Bij Auto Theuns kunt u terecht voor de opslag van uw zomer- en winterbanden in ons bandenhotel.
Distributieriem vervangen
Distributieriem vervangen
Als de distributieriem in de motor van uw auto breekt, zit u met torenhoge reparatiekosten. Laat de distributieriem daarom op tijd vervangen.
Beurt
Grote - en kleine beurt
Bij Auto Theuns kunt u terecht voor een grote- en kleine beurt. Zo zorgen we ervoor dat u veilig en comfortabel de weg op gaat.
Koppeling vervangen
Koppeling vervangen
Gas geven, maar nauwelijks versnellen? Dan is uw koppeling wellicht aan vervanging toe. Wees er snel bij voordat u niet meer kunt schakelen.
Olie verversen
Olie verversen
Is de motorolie van uw auto nog wel op peil? Te weinig olie betekent hogere brandstof-kosten. En het kan schadelijk zijn voor de motor. Laat daarom uw olie verversen.
Remmen controleren
Remmen controleren
Hoort u een piepend geluid met remmen? Of brandt het remmenlampje op het dashboard? Dan moet u uw remblokken laten controleren.
Vakantiecheck
Vakantiecheck
Bandenprofiel, accu, verlichting, ruitenwissers, enzovoort. Met de vakantiecheck wordt uw auto op 46 punten gecontroleerd. Een veilig idee voordat u op vakantie gaat.
Wintercheck
Wintercheck
Geef uw auto de Wintercheck. Uw auto wordt op 23 belangrijke punten nagekeken: van accu, vloeistofniveau tot aan bandenprofiel. Zo gaat u veilig de winter in.
Einddemper vervangen
Einddemper vervangen
Laat een defecte uitlaat of katalysator met of zonder roetfilter vervangen. Niet alleen voor uw eigen veiligheid en rijcomfort, maar ook voor uw omgeving.
Schokdempers vervangen
Schokdempers vervangen
Uw schokdempers van uw auto vervangen doet u bij Auto Theuns, wij zijn een full service autobedrijf voor reparatie en onderhoud aan uw auto.
Automaatbak spoelen
Automaatbak spoelen
De automaat flushen of spoelen is een effectieve manier om veel problemen met de automatische versnellingsbak op te lossen.

 

Auto Theuns
OCCASIONS & CARSERVICE

Heirstraat 30
6129PK Urmond

 

Tel 06 43 90 82 12
E-mail info@autotheuns.nl

KvK 14092937

Openingstijden

Ma t/m vr van 8.30 tot 17.30 uur geopend

Za alleen op afspraak

Ga naar boven
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com